понеділок, 2 березня 2015 р.

Студенти та волонтери відвідали Вільнянську спеціалізовану загальноосвітню школу-інтернат


26 лютого 2015 року члени громадської організації "Волонтерський центр Запоріжжя" спільно з активом студентської ради економічного факультету Запорізького національного університету відвідали Вільнянську спеціалізовану загальноосвітню школу-інтернат. Де учням старших класів було організовано зустріч з бійцем батальйону особливого  призначення "Січ" Олександром Фроловим який нині перебуває на ротації в Запоріжжі. А для дітей молодших класів студенти провели цікаві конкурси та показати театралізовану виставу. Крім того волонтери передали дітям одяг  та багато солодощів.

Підчас зустрічі Олександр Фролов розповів дітям про нелегкі будні військових на передовій та як саме вести себе на передовій. Також ознайомив дітей зі зразками військової амуніції та зброї. "Дуже важливим елементом підтримки бійців є дитячі малюнки які волонтери доставляють разом з допомогою", – зазначив січовик.
Представники ЗНУ підготували для дітей цікаві конкурси та танцювальну програму. Дітей розважали відомі мультиплікаційні герої: Марті (Денис Еременко), Міньон (Арсен Пучков), Глорія (Юлія Потоцька) та Залізна людина (Артур Козиряцький). Вони провели для вихованців школи-інтернату чотири конкурси: "Зарядку", "Повітряний бій", "Прищіпки" та "Слухай сигнал". Свої танцювальні номери дітям продемонстрували учасники групи підтримки економічного факультету (Діана Буряк та Евгенія Стратулат).

"Дякуємо всім тим хто надав допомогу для школи-інтернату, а також студентам які долучились до цієї поїздки. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю з тимии кому не байдужа доля дітей які є майбутнім України", – зазначив голова ГО "Волонтерський центр Запоріжжя" Михайло Чумак.

Прес-служба ГО "Волонтерський центр Запоріжжя"





















Немає коментарів:

Дописати коментар